Destacada

Bienvenidos

Bienvenidos a mi página web personal, mi nombre es Daniel y nací el día 23 de Junio de 1997.

Me encanta la radio, soy radioaficionado y mi indicativo es EA3HUJ.

Resido en Mollet del Vallès (Barcelona), me podrás encontrar en las bandas de 2 m y 70 cm.

Uniforme de Protección Civil Ripollet

REFLECTOR MULTI-SISTEMA NXDN 10301 FREEDMR ESPAÑA, CONECTADO A LA RED NXCORE ORIGINAL DE REPETIDORES ICOM NXDN

El primer Reflector de España, TG 10301, antes llamado Reflector Español OLÉ, recientemente renombrado FreeDMR España, ya que el cual esta integrado en el Multi-Sistemas de FreeDMR, ahora; el mismo esta conectado a la Red Mundial NXDNCore, el cual da acceso a que repetidores originales NXDN Icom, puedan entrar también a nuestro Reflector.

Agradecimientos al colega Jason, KD4ACG.

Guía para poder solicitar otros sysop y colegas su TG a la red mundial, os dejo la fuente original:
Important Information for Reflector Operators – How to Connect to NXCore | NXDNINFO.COM

Taller de programación DMR para BrandMeister

La Unió de Radioaficionats de Catalunya URCAT i els companys de BrandMeister EA3 organitzen un taller de programació de codeplugs DMR. Com a requerimtnet cal tenir operatiu un ID de DMR, un equip DMR de qualsevol marca i un ordinador portàtil amb els drivers instal·lats i el cable de programació. Incripcions gratuïtes previ enviament d’un correu electrònic a eb3cpn@randmeister.es  tot indicant nom i cognoms, indicatiu, telèfon , marca i model del equip DMR abans del 7 de febrer. En l’aturada de migdia hi ha la possibilitat de quedar-se a dinar. També cal inscripció a  ea3hkm@urcat.cat  ( 15 €/persona ). Amb el suport de l’Ajuntament de La Llagosta.

Dia: Dissabte 12 de febrer de 2021

Hora: de les 10:00 a les 13:00 i de 15:00 a 18:00

Lloc: seu de l’URCAT  C/Mercat, 2  – La Llagosta

XERCAT – xarxa d’emergències

XERCAT

El 19 de gener de 2015 es va signar el Conveni de Col·laboració entre el Departament d’Interior a través de la Direcció General de Protecció Civil, i el Departament de Ocupació i Empresa a través de la Direcció General de Telecomunicacions i Societat de la Informació,amb les tres principals associacions de radioaficionats catalanes:
Unió de Radioaficionats de Catalunya, URCAT, el Consell Territorial de la Unión de Radioaficionados Españoles, URE a Catalunya i la Federació Catalana de Radioaficionats.

Aquest Conveni té l’objectiu de disposar d’una xarxa d’estacions i de persones radioaficionades que puguin posar-se a disposició del Departament d’Interior en situacions de greu risc col·lectiu, de catàstrofes i calamitats públiques que puguin fer caure les xarxes de telecomunicacions a Catalunya, en especial la telefonia i la xarxa RESCAT, usada pels serveis de seguretat i emergències de Catalunya.
Fruit d’aquest Conveni, els radioaficionats disposarem d’una posició de treball en el Centre de Coordinació Operativa de Catalunya (CECAT) on ja s’està instal·lant un equip d’HF i una antena en “V” invertida muntada en un suport telescòpic. Al mateix temps, tindrem representació en els Comitès Tècnics de Seguiment de Risc i/o als Comitès d’Emergència dels plans de protecció civil en situacions de risc.

Remarquem què l’objecte del conveni, és comptar amb voluntaris radioaficionats que vulguin participar en casos d’emergència on les comunicacions han fallat i no existeix cap mitja de comunicació. No es tracta de fer cap altre tipus de servei, del qual ja s’encarreguen habitualment altres associacions o entitats i per tant no hem de fer cap altre tipus d’activitat que la de garantir la comunicació entre els punts afectats i el CECAT.

S’hi pot adherir qualsevol radioaficionat -encara que no estigui associat a cap de les associacions esmentades- si bé, en primera instància, formaran part dels equips operatius els associats d’aquestes.
Et demanem per tant què, si no ho has fet encara, demanis la teva inclusió al fitxer de radioaficionats de Catalunya per a situacions d’emergència, complimentant el formulari adjunt i una fotografia mida carnet a:
Direcció General de Comunicacions Electròniques – Salvador Espriu, 45-51 – 08908 – L’Hospitalet de Llobregat.

Formulari d´alta

Taller de programación de equipos DMR BM

El pasado sábado se realizó el taller de programación para equipos DMR en las instalaciones del Radio Club del Vallès EA3RCH que disponen en Cerdanyola del Vallès (Barcelona). Hubo poca afluencia por las circunstancias actuales pero muchas ganas de aprendizaje. Entre todos aportamos ese grano de arena que poca a poco hace una montaña. Gracias a los que hicieron presencia y ánimo a continuar.

Equipo de BrandMeister EA3

Crea tu sitio web con WordPress.com
Primeros pasos